You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut aile sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok usturuplu maliyetlidirler; iyi korumaya mevla olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu tenha bir örnek yeterlidir!

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının çokliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cepheı esna, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın Yangın kapısı istanbul kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçünlü kapılara gereğince henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Report this wiki page